Pebble M

De Pebble M is een unieke vergadertafel voor hybride en offline gebruik! Het kiezelvormige werkblad is asymmetrisch opgezet waardoor er ruimte is bij het beeldscherm om te presenteren. In de tafel kan een cubby verwerkt worden met elektriciteit voorzieningen. Geschikt voor 4 personen.

Pebble L

De Pebble L is een unieke vergadertafel voor hybride en offline gebruik! Het kiezelvormige werkblad is asymmetrisch opgezet waardoor er ruimte is bij het beeldscherm om te presenteren. In de tafel kan een cubby verwerkt worden met elektriciteit voorzieningen. Geschikt voor 6 personen.

Pebble XL

De Pebble Xl is een unieke vergadertafel voor hybride en offline gebruik! Het kiezelvormige werkblad is asymmetrisch opgezet waardoor er ruimte is bij het beeldscherm om te presenteren. In de tafel kan een cubby verwerkt worden met elektriciteit voorzieningen. Geschikt voor 8 personen.

Beetle

De Beetle is een flexibele hybride vergader tafel. De Beetle is in twee opstellingen te plaatsen zowel voor een front row opstelling als dual screen. De front row opstelling geeft een immersive beleving waarbij de people en content uitstekend in beeld zijn. Geschikt voor 4 personen.

Connect L

Deze tafel bestaat uit twee delen welke in diversen opstellingen te plaatsen zijn. De tafel is een sta variant welke vaak wordt toegepast in brainstorm ruimte of co creating ruimtes. Een active houding en flexibele tafels op wielen stimuleren het creatieve proces. De vorm van de tafel is een v-vorm die perfect voor dual screen […]

Keystone M

Deze tafel heeft een v-vorm die perfect voor video conferencing geschikt is. Bij een traditionele rechthoekige tafel zitten de personen tegen over elkaar en op de beste plek (kopse kant) zit niemand. Hierdoor zit iedereen in een rijtje en zal de voorste persoon naar achter moeten. Geschikt voor 5 personen.

Keystone L

Deze tafel heeft een v-vorm die perfect voor video conferencing geschikt is. Bij een traditionele rechthoekige tafel zitten de personen tegen over elkaar en op de beste plek (kopse kant) zit niemand. Hierdoor zit iedereen in een rijtje en zal de voorste persoon naar achter moeten. Geschikt voor 7 personen.

Keystone XL

Deze tafel heeft een v-vorm die perfect voor video conferencing geschikt is. Bij een traditionele rechthoekige tafel zitten de personen tegen over elkaar en op de beste plek (kopse kant) zit niemand. Hierdoor zit iedereen in een rijtje en zal de voorste persoon naar achter moeten. Geschikt voor 10 personen.

Slim L Table

Deze tafel is speciaal ontworpen om tegen het meubel Slim L double of een wand te plaatsen. De hexagon vorm geeft een goed beeld op de dual screen. Geschikt voor 6 personen.